Tuuudeloouu !
Denna helgen skall jag agera lill-chef hos pappa som skall bort. Skall bli kul :) Fast jag kommer ta det lugnt med dom, inte skrika för mycket.. Hahah.. Nä skämt å sido. Hade varit kul om man kunde få lite sällskap imorgon bara. Stänger ju ganska tidigt och jag vet inte om jag vågar mig på att umgås med urbefolkningen här. . . Inget ont om dem, men ändå.
Har iallafall precis tryckt i mig vanillinglass med chokladsås på. Trots att jag senast igår fick läst om att endast 2% av all "vanilj" i världen är äkta. Resten urvinner man ur ved, kemikalier och tro det eller ej, kobajs. Jag tror knappast att Sia's vanillin glass tillhör dom 2%. Börjar med ens få lite dåligt samvete...
Har varit på begravning idag också. Aldrig kul. Usch.. Det enda positiva, om man nu skall se det så, är väl att vi fick träffat våran sällan sedda släkt. Medan andra verkar gå efter "släkten är värst" kan jag se fram emot det. Kanske just för att min släkt här i Sverige inte är speciellt stor. Medan andra har släktträffar var och varannan vecka minns inte jag att jag träffat dem sen sista begravningen, av min kusin, som var för ca 3 år sedan. Men det kan man ju inte kalla släktträff precis. Så jag insåg idag att vi haft det två gånger när jag varit vid liv. Första gången var i Bergen, Norge -96. Jag, mamma, pappa och min farbror satt och trängdes i en citroen "sitochträngs" som den då kallades, i 16 timmar. Jag och Björn där bak medan det var fullt krig mellan mor och far i framsätet. Åh kör inte så fort!! Är det du eller jag som kör?? Självklart är det inte meningen att det skall ta 16 timmar till Bergen, men det blev en liten omväg på 6 timmar...
Andra gången var 98 när min Gudfar Randy (pappas kusin) kom på motorcykeln från Alaska och gav mig en tuff bandana från "Amerikat".
Fick idag också reda på att jag skall få gå en barista-kurs eftersom vi skall öppna café här inom kort. Skall bli kul! Kommer bli världens bästa barista! Skummar alltid mjölken där hemma till kaffet också, tycker det blir så fint på toppen. Haha. Kan dricka sjukt mycket kaffe bara för att kunna titta på hur fint det blir. Nörd jag vet. Har dessutom tom tagit kort på min fina latte häromdagen. När jag blir barista tänker jag göra den bästa "White chocolate mocha" som kan tänkas, och vanilla cappochino såklart! Det får inte missas;)
Nu skall jag kila,
Ciaoooo!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)

No comments:
Post a Comment